• info@1tlyereklam.com
  • 0545 834 94 94

FİRMA KATEGORİLERİ

HABER DETAYI

16 Kasım 2016 17:31

Google’da İlk Sırada Çıkmanın Yolu | 1.sayfada Çıkmanın Yolları | google da üst sıralara çıkmak için ne yapmalı

Google’da İlk Sırada Çıkmanın Yolu | 1.sayfada Çıkmanın Yolları  | google da üst sıralara çıkmak için ne yapmalı





Google da 1. Sayfada Yer Almak | 1. sırada nasıl olunur| İlk sayfada Çıkmak

Öncelikle google un ne olduğunu bilelim. Google dünya üzerinde kabul görülmüş ve dijital ortamın en büyük ağına sahip bir arama motorudur.Arama motorları internet üzerinde web sitelerinin arama özelliklerine göre sıralamasını yaparak kullanıcılara bulmayı sağlayan bir araçtır. Arama motorları arasında neredeyse tek denilebilecek google da ilk sayfada yer almak , 1. Sırada çıkmak insanların büyük çoğunluğunun elektronik ortamda arama motoru olarak google ‘u kullanmasından dolayı çok önemlidir. Google ilk sayfada çıkmak ile 2,3,4… vb diğer sayfalarda yer almak arasındaki fark aslında, istanbulun en işlek yerinde dükkan açmak ile insanların az olduğu ara sokaklarda dükkan açmak arasındaki fark kadar önemlidir.

Bu sebebten üst sıralarda yer almak aslında işlerinizin ciddi oradan yolunda olması anlamına gelmektedir. Çünkü sanal dünyanın vazgeçilmez bir ihtiyacı olan arama motoru yani google insanların aradıklarına ulaşmak için kullandıkları ciddi derecede önemi olan bir araçtır.Google da ilk sırada çıkmak ücretsizdir. Yani google ücretsiz olarak sizi orada gösterir. Ama orada yer almak ciddi bir çalışma ister. Googleda üst sıralarda çıkma programı vb şeyler sakıncalıdır. Program kullanılarak ilk sayfada çıkma diye bir şey yoktur.

Peki google da ilk sayfada veya 1. Sıralarda nasıl yer alabiliriz?

Google’un ilk sayfasında yer alabilmek için bir çok etken vardır bunları sıralamak gerekirse, birkaç madde halinde sıralayalım.

  1. Tamamen özgün bir çalışma ve benzersiz içerik sunmak

Google da ilk sayfada yer almak isteyen bir firma yada kişinin web sitesinin tamamen özgün olması yani kopya içerik olmaması gerekmektedir. İnsanların arama yaptıklarında sizin sayfanızda ulaştıkları bilgilerin size özgü olması google ‘un sizi üst sıralara çekmesi açısından son derece önemlidir.

  1. Anlaşılabilir İçerik ve Dil Bilgisine Uygun Cümleli İçerikler Sunmak

Google ‘un birinci sayfaya taşıdığı web sitelerinin içerikleri özgün olduğu kadar en az hatayı içeren içeriklerden oluşur. Anlaşılması kolay ve kısa cümleler ile oluşturulmuş yazılar sizlerin google daki değerini arttıracağı için ilk sayfada yer almanızı sağlayacaktır.

  1. Anahtar Kelimeleri Düzgün ve Yerinde Kullanmak





Google da ilk sıralarda çıkmak için önemli olan bir faktörde adword yani anahtar kelimelerdir. İnsanlar sizin vermiş olduğunuz hizmetle alakalı aramalar yapacakları zaman bazı kelimeler kullanırlar. Bu kelimelerin içerikleriniz içerisinde anlamlı olarak bulunması google da ilk sayfada yer almanızı etkileyecektir. Ancak siz bu kelimeleri seçerken veya yazınız içerisinde kullanırken abartıya gitmemelisiniz. Aksi durumlarda google sitenize ban getirebilir.

  1. Backlink Yani Referans Çalışması olan Siteler Yayınlamak

İlk sayfada yer almanın diğer bir önemli faktörü ile google un değer verdiği ve pagerank değeri yükse sayfalardan referans link almaktır. Siz web sitenizin url sini google da kaliteli yerlere sahip web siteler içine koyabilirseniz google sizleri referans eden pagerank değeri yüksek sayfanın tavsiye ile google da ilk sayfaya gelmenizi kolaylaştıracaktır.

 

 

Bu yazılarımda ifade ettiğim olayların tamamı ve daha fazlası google seo olarak adlandırılabilir. Ancak şu bilinmelidir ki internet üzerinde o kadar çok web sitesi vardır ki bu neredeyse dünyadaki insan sayısının yarısı kadardır. Durum böyle olunca google da ilk sayfa yer almak için uzmanlarda destek almanız sizin faydanıza olacaktır.

Biz 1tlyereklam.com olarak seo hizmeti veriyoruz. Hizmetlerimiz:

  • Kaliteli domain ile özgün web sitesi oluşturmak
  • İmla kurallarına uygun kaliteli içerik hazırlamak
  • Sektörünüzde sizleri öne taşıyacak anahtar kelime tespiti yapmak
  • Pagerank değeri yüksek web sitelerine web sitenizi eklemek

Tüm bu hizmetleri sunan firmamız sizlerin web sitelerini google da 1. Sayfaya getirmeyi garanti etmektedir. Örnek Çalışmalarımız:

Çorlu ikinci el eşya kelimesinde bizim kontrolümüzde olan corluikincielesya.com ve 1tlyereklam.com sitemiz google da 1. Sayfada yer almaktadır.

Samsun evden eve nakliyat kelimesinde bizim kontrolümüzde olan samsunakliyat.com google da ilk sırada yer almaktadır.

Trabzon ikinci el eşya kelimesinde kontrolü bizde olan trabzonikincielesya.org web sitesi google da birinci sayfada çıkmaktadır.

Bunlar ve bunlar gibi yüzlerce web sitesini google da ilk sayfada çıkararak sizlerin istedikleri kitleye ulaşmanızı sağlıyoruz.

 

Celal YILDIRIM

1TLYE REKLAM HİZMETLERİ

İletişim: 0545 834 94 94

google da ilk sırada çıkmak , google da ilk sayfada çıkmanın yolu , google da ilk sayfada çıkmak ücretsiz, google da üst sıralarda çıkmak için program, google da birinci sayfada çıkmanın yolu , google da 1. sayfaa çıkmanın yolları



HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Şükrü YILDIRIM 16 Kasım 2016 17:44 CEVAPLA

    internet sitemi google da ilk sayfaya getirmek istiyorum .Bunun için ne yapmam gerekir . Ben size çalışma yaptırmak istiyorum. Şimdiden Teşekkürler.